De sofware en bestanden van XBRLreports

Voor een soepele start met XBRLreports downloadt u onze software en aanvullende bestanden. Dit zijn de downloads waar het om gaat:  

XBRL Software

De Excel add-in van XBRLreports kunt u gratis downloaden. Met behulp van deze Excel-toepassing kunt u uw gegevens in Excel kenmerken met een zogenaamde XBRL-code. Per rapportage ziet u een lijst van beschikbare codes waar u uit kunt kiezen. Met de standaard rapportmodellen kunt u, zonder de noodzaak om zelf te mappen, direct aan de slag om XBRL-rapportages te voorzien van data.

XBRL Berichtentabel

De XBRLreports berichtentabel biedt een overzicht van alle mogelijke rapportages en/of entry-points. Het kan zijn dat de XBRLreports Communication Manager een melding geeft dat u over de laatste versie van dit bestand dient te beschikken. Door dit bestand van deze website te downloaden en in te lezen in de XBRLreports Communication Manager, voldoet u aan dit criterium.

XBRL Rapportagemodellen

Hier vindt u specifieke XBRL-rapportagemodellen in de vorm van Excel-voorbeeldbestanden waarmee u op een eenvoudige wijze direct aan de slag kunt met XBRLreports zonder dat u zelf nog veel koppelingen aan moet brengen. Het enige wat u nog dient te doen is uw eigen gegevens te koppelen aan de juiste velden in de XBRL-modellen. Dan bent u in staat om direct XBRL instance documents aan te maken. Dat is veruit de meest eenvoudige manier om direct aan de slag te gaan.

Rapportages (Cabinet-bestanden)

Dit betreft de zogenaamde “cabinet” bestanden met de taxonomiedefinities voor de meest relevante rapportages van dit moment. In onze handleiding vindt u uitgebreide ondersteuning voor het inlezen van deze rapportages in XBRLreports.

0

Your Cart